Tilbud

Odin Hex Håndvægte 50kg (1 stk)

Odin Hex Håndvægte 50kg (1 stk) er et uundværligt redskab til kropsvægtstræning. Disse håndvægte er fremstillet af jern og belagt med hårdt gummi for at forebygge eventuelle skader på gulvet ved tab af håndvægte. Odin Hex håndvægte har seks kantede sider, så de ikke ruller, når de er placeret. Med en 50 kg-vægt er dette det perfekte redskab til personer, der ønsker at forbedre deres styrke og toning af lavere kropsmuskler, kladder rotationer og mere. Odin Hex håndvægte er bygget af høj kvalitet og har en professionel finish. De er den perfekte vægt for både professionelle bodybuildere og begyndere.

Odin Hex Håndvægte 50kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004186
Varenummer (SKU): 7105600194154500 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Hex Håndvægte 50kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Hex Håndvægte 50kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Hex Håndvægte 50kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 50kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 50kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004186