Tilbud

Odin Neopren Hex Håndvægte 1- 6 kg PAKKETILBUD (21 kg)

Odin Neopren Hex Håndvægte (1-6 kg) er det perfekte valg til fitness og styrketræning. Fra det lille trin på 1 kg, til det store trin på 6 kg, er denne PAKKETILBUD med 21 kg solide håndvægte lavet af højkvalitets neopren. Designet er ergonomisk og har et professionelt udseende, så du kan føle dig som en professionel træner. Alle håndvægte har en tydelig angivelse af vægt og håndvægtenes sekskantede form gør, at de ikke triller. Du kan lægge disse håndvægte til og fra og træne med lethed. Få din styrketræning og fitness træning til det næste niveau med Odin Neopren Hex Håndvægt PAKKETILBUD.

Odin Neopren Hex Håndvægte 1- 6 kg PAKKETILBUD (21 kg)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237010019
Varenummer (SKU): 7105600194150138 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Neopren Hex Håndvægte 1- 6 kg PAKKETILBUD (21 kg)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Neopren Hex Håndvægte 1- 6 kg PAKKETILBUD (21 kg) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Neopren Hex Håndvægte 1- 6 kg PAKKETILBUD (21 kg) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Neopren Hex Håndvægte 1- 6 kg PAKKETILBUD (21 kg) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Neopren Hex Håndvægte 1- 6 kg PAKKETILBUD (21 kg) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237010019