Tilbud

Odin Hex Håndvægte 35kg (1 stk)

Odin Hex Håndvægte 35kg (1 stk) er en professionel håndvægt i høj kvalitet. Den er lavet af jern og har et hårdt gummi-belægning, som reducerer risikoen for skader, hvis du taber håndvægten. Den sekskantede form gør desuden, at håndvægten ikke ruller væk, når den ikke er i brug. Odin Hex Håndvægte 35kg (1 stk) kombinerer styrke og holdbarhed med bekvemmelighed og sikkerhed. Det er den ideelle løsning til professionelle, der leder efter en holdbar vægt til træning.

Odin Hex Håndvægte 35kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004124
Varenummer (SKU): 7105602088546685 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Hex Håndvægte 35kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Hex Håndvægte 35kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Hex Håndvægte 35kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 35kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 35kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004124