Tilbud

Odin Hex Håndvægte 2kg (1 stk)

Odin Hex Håndvægte 2kg er håndvægte i topkvalitet. Disse håndvægte er fremstillet af jern og belagt med hårdt gummi for at minimere skader på gulvet, hvis håndvægtene tabes. Odin Hex håndvægte har seks kantede kanter, som sikrer, at de ikke ruller, når de ligger. Med Odin Hex Håndvægte får du håndvægte i professionel kvalitet, som du vil kunne nyde i mange år frem.

Odin Hex Håndvægte 2kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237003943
Varenummer (SKU): 7105602088576023 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Hex Håndvægte 2kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Hex Håndvægte 2kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Hex Håndvægte 2kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 2kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 2kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237003943