Tilbud

Odin Hex Håndvægte 3kg (1 stk)

Odin Hex Håndvægte 3kg er en professionel kvalitets håndvægt med sekskantede håndtag. Den er fremstillet af jern og er belagt med hårdt gummi, som mindsker risikoen for skader fra tabte håndvægte. Odin Hex håndvægte er lette og kompakte, og de ruller ikke, når de ligger på gulvet. De er ideelle til at udvikle styrken og tonen i musklerne for personer på alle niveauer – helt fra begyndere til træningsentusiaster. Disse håndvægte er det perfekte valg til at udvikle form og holde dig i god form.

Odin Hex Håndvægte 3kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237003950
Varenummer (SKU): 7105602088576024 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Hex Håndvægte 3kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Hex Håndvægte 3kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Hex Håndvægte 3kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 3kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 3kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237003950