Tilbud

Odin Hex Håndvægte 6kg (1 stk)

Odin Hex Håndvægte 6kg er en professionel håndvægt af høj kvalitet. Den er opbygget af jern og belagt med hårdt gummi, der minimerer risikoen for skader på gulvet, hvis håndvægten skulle tabe. Odin Hex håndvægte er sekskantede, så de bliver på den ønskede plads, når de ligger på gulvet. Som en ekstra bonus er håndvægten desuden udstyret med håndtag i blødt gummi, der gør brugen mere komfortabel. Odin Hex Håndvægte 6kg giver professionel træning og er det perfekte supplement til din træning.

Odin Hex Håndvægte 6kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237003981
Varenummer (SKU): 7105602088576059 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Hex Håndvægte 6kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Hex Håndvægte 6kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Hex Håndvægte 6kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 6kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 6kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237003981