Tilbud

Odin Krom Håndvægte 3kg (1 stk)

Odin Krom Håndvægte 3kg (1 stk) er et professionelt håndvægt med slidstærk kvalitet. Den er ideel til både professionelt og erhvervsmæssigt brug, da den har en stærk konstruktion, der kan klare det. Vægten har en tydelig indikation af vejeværdi, og er holdbar nok til at kunne holde til mange års brug. Vægtens krom finish ser også flot ud og giver et professionelt udtryk.

Odin Krom Håndvægte 3kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004216
Varenummer (SKU): 7105600194045667 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Krom Håndvægte 3kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Krom Håndvægte 3kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Krom Håndvægte 3kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Krom Håndvægte 3kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Krom Håndvægte 3kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004216