Tilbud

Aserve Skum Håndvægte 1kg (2 stk.)

Aserve Skum Håndvægte 1kg (2 stk.) er et par fede håndvægte med justerbare håndstropper. Håndtagene på Aserve Skum Håndvægte er bløde og velegnet til holdtræning. Ved holdtræning er det også en fordel at dine håndvægte har håndstropper, så du kan holde ekstra godt fast.

Aserve Skum Håndvægte 1kg (2 stk.)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Aserve
EAN: 6951376138412
Varenummer (SKU): 7105602088362677 Kategorier: ,

Aserve Skum Håndvægte 1kg (2 stk.)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Aserve, Aserve Skum Håndvægte 1kg (2 stk.) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Aserve Skum Håndvægte 1kg (2 stk.) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Aserve, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Aserve Skum Håndvægte 1kg (2 stk.) til brug derhjemme

Aserve er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Aserve Skum Håndvægte 1kg (2 stk.) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Aserve

EAN

6951376138412