Tilbud

Toorx Training Bumperplate – 15 kg

Den professionelle Toorx Training Bumperplate med 15 kg og en huldiameter på 45 mm passer til vægtstænger med samme diameter. Vægtskiven er udført i sort gummi, der er ideel til både crossfit og tunge styrkeløft. Denne vægtskive er farvekodet, så du let kan se forskellen på forskellige vægtniveauer. Den bærende konstruktion gør det muligt for selv de mest intense træningspasser at udføres med denne stærke og holdbare vægtskive. Toorx Training Bumperplate er ideel til professionelle atleter og fitnessentusiaster, der ønsker det bedste udstyr til deres træning.

Toorx Training Bumperplate - 15 kg
4.5
Toorx Bumperplate Training 15 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Toorx
EAN: 8029975999302
Varenummer (SKU): 5992300394024230 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Training Bumperplate – 15 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Training Bumperplate – 15 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Training Bumperplate – 15 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Training Bumperplate – 15 kg til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Training Bumperplate – 15 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975999302