Toorx Competetion Bumperplate – 10 kg

Denne TOORX Competition Bumperplate 10 kg i grøn er perfekt til at opnå professionelle resultater. Den er lavet af robust gummi med et hul på 50 millimeter i diameter og har en indvendig forkromet plade, der giver en meget høj kvalitet. Denne vægtskive giver en stor fleksibilitet og er ideel til at udføre toning øvelser og skabe muskel definition på den bedste måde. Den lette vægt gør den nem at håndtere, mens den høje kvalitet og lange levetid giver dig mulighed for at træne effektivt i årevis frem.

Toorx Bumperplate Competition 10 kg.
4.5
Toorx Competetion Bumperplate - 10 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Toorx
EAN: 8029975951270
Varenummer (SKU): 5992301626200067 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Competetion Bumperplate – 10 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Competetion Bumperplate – 10 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Competetion Bumperplate – 10 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Competetion Bumperplate – 10 kg til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Competetion Bumperplate – 10 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975951270