Tilbud

Toorx Competetion Bumperplate – 15 kg

TOORX Competition Bumperplate i gul er den ideelle løsning til øvelser, der er designet til at styrke dine muskler optimalt. Det er lavet af farvet gummi med et hul på 50 mm i diameter og en indvendig forkromet plade for at give dig den professionelle følelse. Det er et godt alternativ til de traditionelle vægte og er også let at håndtere.

Toorx Bumperplate Competition 15 kg.
4.5
Toorx Competetion Bumperplate - 15 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Toorx
EAN: 8029975951287
Varenummer (SKU): 5992300290651336 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Competetion Bumperplate – 15 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Competetion Bumperplate – 15 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Competetion Bumperplate – 15 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Competetion Bumperplate – 15 kg til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Competetion Bumperplate – 15 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975951287