Tilbud

Toorx Training Bumperplate – 5 kg

Med Toorx Training Bumperplate på 5 kg får du en kvalitetsvægtskive, der er skabt til at give dig langvarig og stabil optræning. Vægtskiven er udført i slidstærkt sort gummi og er farvekodet, så du let kan identificere, hvilken vægt du har i hånden. Bumperplaten har en huldiameter på 45 mm, som gør den perfekt til træning af øvelser som f.eks. dødløft, markløft og squats. Med Toorx Training Bumperplate på 5 kg er du godt rustet til at udnytte dine træningstimer fuldt ud!

Toorx Bumperplate Training 5 kg
4.5
Toorx Training Bumperplate - 5 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Toorx
EAN: 8029975999289
Varenummer (SKU): 5992301607625717 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Training Bumperplate – 5 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Training Bumperplate – 5 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Training Bumperplate – 5 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Training Bumperplate – 5 kg til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Training Bumperplate – 5 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975999289