Tilbud

Toorx Pro Yogamåtte – 6 mm (Blå/Grå)

Pro Yogamåtte fra Toorx er lavet af de bedste materialer og er perfekt til yogaøvelser. Med sin 6mm tykkelse giver den dig god mulighed for stabilitet, når du står på gulvet. Måtten er udført i TPE med Anti-Sli på overfladen, så du kan være sikker på, at gulvet ikke bliver glat. Denne blå/grå måtte er det perfekte valg til alle yogaelskere.

DKK kr. 249,00
kr. 299,00
Toorx Pro Yogamåtte - 6 mm (Blå/Grå)
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ToorxEAN: 8029975996844 Varenummer (SKU): 5992301387967683 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Pro Yogamåtte – 6 mm (Blå/Grå)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Pro Yogamåtte – 6 mm (Blå/Grå) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Pro Yogamåtte – 6 mm (Blå/Grå) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Pro Yogamåtte – 6 mm (Blå/Grå) til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Pro Yogamåtte – 6 mm (Blå/Grå) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975996844