Tilbud

Toorx Competetion Bumperplate – 25 kg

Køb TOORX Competition Bumperplate i rød og få professionel styrke og tone. Denne vægtskive er ideel til dem, der ønsker at styrketræne deres muskler og tone kroppen. Bumperplaten er en olympisk skive lavet af farvet gummi og har et hul på 50 mm i diameter. Denne skive vejer 25 kg og har en høj kvalitet, så du får det bedste ud af din træning. Med TOORX Competition Bumperplate kan du træne med korrekt form og kunne se resultaterne af dine anstrengelser. Uanset om du er begynder eller øvet, vil denne vægtskive hjælpe dig med din styrke og tone. Køb den i dag og få det bedste ud af din træning!

Toorx Competetion Bumperplate - 25 kg
4.5
Toorx Bumperplate Competition 25 kg.
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Toorx
EAN: 8029975951300
Varenummer (SKU): 5992300495461033 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Competetion Bumperplate – 25 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Competetion Bumperplate – 25 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Competetion Bumperplate – 25 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Competetion Bumperplate – 25 kg til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Competetion Bumperplate – 25 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975951300