Tilbud

Toorx Competetion Bumperplate – 20 kg

Denne Bumperplate fra TOORX har en fantastisk finish og er ideel til konkurrence og muskeltræning. Den har en holdbarhed på op til 20 kg og er perfekt til begyndere og professionelle atletiktrænere. Den er perfekt til at træne maksimale styrkeøvelser som squats, benpres, dødløft og mange andre øvelser. Vægtpladen er perfekt til at hjælpe med at forbedre styrke og udholdenhed og vil være et godt supplement til din træning. Den er lavet af materialer i høj kvalitet og har et professionelt udseende. TOORX Competition Bumperplate i blå er et godt valg for dem, der ønsker at opnå det bedste fra deres træningssessioner.

Toorx Competetion Bumperplate - 20 kg
4.5
Toorx Bumperplate Competition 20 kg.
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Toorx
EAN: 8029975951294
Varenummer (SKU): 5992301831009764 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Competetion Bumperplate – 20 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Competetion Bumperplate – 20 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Competetion Bumperplate – 20 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Competetion Bumperplate – 20 kg til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Competetion Bumperplate – 20 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975951294