Tilbud

Toorx Challenge Bumperplate – 25 kg

Toorx Challenge Bumperplate 25 kg er den perfekte løsning til professionelle træning. Den er fremstillet af højkvalitetsmaterialer, der sikrer kraftfuld og langvarig holdbarhed. Denne bumperplate er designet til at klare høje belastninger og er perfekt til styrke- og konditionsøvelser. Bumperpladen er letanvendelig og giver mulighed for at udføre professionel træning med optimal komfort. Toorx Challenge Bumperplate 25 kg er den ideelle partner til at forbedre præstationerne og give det bedste resultat.

TOORX 25 KG. BUMBER VÆGTSKIVE
Toorx Bumperplate Challenge 25 kg.
4.5
Toorx Challenge Bumperplate - 25 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Toorx
EAN: 8029975992655
Varenummer (SKU): 5992301154991869 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Challenge Bumperplate – 25 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Challenge Bumperplate – 25 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Challenge Bumperplate – 25 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Challenge Bumperplate – 25 kg til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Challenge Bumperplate – 25 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975992655