Tilbud

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 10kg

Plate 10kg er den perfekte løsning for alle, der ønsker at forbedre deres træning, da denne vægtskive giver en høj rebound, når den rammer gulvet. Den lave kant gør det nemt at løfte vægtskiverne og den overfladebehandling giver godt greb, hvilket giver sikkerhed for træningen. Denne vægtskive er det perfekte valg for alle, der ønsker at tage deres træning til det næste niveau.

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 10kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237002977
Varenummer (SKU): 7105600194123145 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 10kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 10kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 10kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 10kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 10kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237002977