Sportsbuddy Vision Kids

Med Sportsbuddy’s smarte børneur kan både barn og forældre følge med i barnets daglige aktivitet. Dette smartwatch til børn kan måle deres skridt og kalorier, så du kan se, om dit barn er aktiv nok. Det er udstyret med en farvefuld skærm, som er nem at betjene, og det kan endda væaggregates med din telefon. Det er vandtæt, så det er ideelt til at tracke aktivitet i alle former for vejr. VeryFit Kids-funktionerne gør det let for forældre at holde styr på barnets helbredsoplysninger, samtidig med at barnet har det sjovt. Aktivitetsuret er den perfekte måde at underholde og motivere dit barn til at holde sig aktiv!

DKK kr. 359,00
Sportsbuddy Vision Kids
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SportsbuddyEAN: 5700002103079 Varenummer (SKU): 1076602147283967 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sportsbuddy´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sportsbuddy Vision Kids

Hvis du træner seriøst og har brug for en Sportsbuddy, Sportsbuddy Vision Kids vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Sportsbuddy Vision Kids fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Sportsbuddy, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Sportsbuddy Vision Kids til brug derhjemme

Sportsbuddy er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Sportsbuddy Vision Kids har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5700002103079

DKK kr. 359,00
Sportsbuddy Vision Kids
* Priser ex levering.