Tilbud

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 15kg

Odin High Impact-serien giver dig professionel styrketræning med holdbare og slidstærke vægtskiver. Disse 15 kg bumper plates er lavet af stærk gummi, der er utroligt robust og slidstærk, så du kan bruge dem i mange år frem. Den glatte overflade gør dem sikre og behagelige at træne med og giver dig mulighed for at få en professionel træning hjemme eller i fitnesscentret.

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 15kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237009976
Varenummer (SKU): 7105600194123146 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 15kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 15kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 15kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 15kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 15kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237009976