Tilbud

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 25kg

Pladen Vægtskive 25kg af Odin High Impact serien giver dig al den kraft og styrke som du har brug for. Med 25 kg i vægt vil du kunne udfordre dig selv med simple øvelser og øge din styrke. Pladen er lavet af et slidstærkt gummi og du har derfor den bedste beskyttelse for dit gulv. Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 25 kg er det perfekte valg for alle som ønsker kvalitet og styrke.

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 25kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237009990
Varenummer (SKU): 7105600194123148 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 25kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 25kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 25kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 25kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 25kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237009990