Tilbud

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 5kg

Odin High Impact Vægtskive 5kg er lavet af ekstra slidstærk gummi og er skabt til professionel brug. Vægtskiven har en blød overflade designet til at modstå gentagende slag og sikre at dine øvelser er korrekte og målrettede. Vægtskiven har en høj kvalitet og den er ekstremt holdbar; den kan bruges både hjemme og i fitnesscentret. Odin High Impact Vægtskive 5kg er den ideelle vægtskive til alle typer af træning.

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 5kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237002960
Varenummer (SKU): 7105600194123144 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 5kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 5kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 5kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 5kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin High Impact Bumper Plate Vægtskive 5kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237002960