LMX. Medicinbold Med Håndtag 7 kg

Et solidt håndtag, som gør det nemt at løfte og flytte bolden, samt et smart design, der gør det let at holde øje med dine træningsresultater. Denne medicinbold har en størrelse på 7 kg, hvilket gør den ideel til personer der træner og genoptræner hjemme. Denne medicinbold er et must-have for at opnå de bedste resultater på et fitness- eller rehabiliterings-niveau.

LMX. Medicinbold Med Håndtag 7 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 7430436136135
Varenummer (SKU): 9036601564598035 Kategori:

LMX. Medicinbold Med Håndtag 7 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Medicinbold Med Håndtag 7 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Medicinbold Med Håndtag 7 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Medicinbold Med Håndtag 7 kg til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Medicinbold Med Håndtag 7 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7430436136135