LMX. Medicinbold Med Håndtag 9 kg

Håndtag, som gør det nemt at transportere bolden, bevæge den i forskellige retninger og variere belastningen. Vi har denne medicinbold i 9 kg som er velegnet til styrketræning. Med LMX. medicinbolden kan du opnå forbedret balance, stabilitet, styrke og kropsbevidsthed. Denne medicinbold er lavet til at modstå både professionel brug og hård træning og er derfor meget holdbar. Den er også fri for latex og andre skadelige stoffer. Med LMX. medicinbolden kan du komme i gang med effektiv træning og øge din kropsbevidsthed.

LMX. Medicinbold Med Håndtag 9 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 7430436136159
Varenummer (SKU): 9036601564598037 Kategori:

LMX. Medicinbold Med Håndtag 9 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Medicinbold Med Håndtag 9 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Medicinbold Med Håndtag 9 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Medicinbold Med Håndtag 9 kg til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Medicinbold Med Håndtag 9 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7430436136159