LMX. Medicinbold Med Håndtag 10 kg

Stærke håndtage i enderne, som gør det muligt at øge sværhedsgraden af øvelserne, samtidig med at man kan holde godt fast. Denne Medicinbold Med Håndtag fra LMX. vejer 10 kg, og er derfor ideel til træning af både begyndere og øvede træningsudøvere. Med håndtagene på medicinbolden, kan du lave mange forskellige øvelser og dermed forbedre styrke, udholdenhed, koordination og balance, alt sammen med kun én enkelt bold. Med denne medicinbold får du også professionel vejledning i dansk, som kan hjælpe dig med at udnytte boldens fulde potentiale.

LMX. Medicinbold Med Håndtag 10 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 7430436136166
Varenummer (SKU): 9036601564598061 Kategori:

LMX. Medicinbold Med Håndtag 10 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Medicinbold Med Håndtag 10 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Medicinbold Med Håndtag 10 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Medicinbold Med Håndtag 10 kg til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Medicinbold Med Håndtag 10 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7430436136166