Tilbud

Toorx Medicinbold – 4 kg

TOORX Medicinbold er den perfekte løsning til opbygning og træning af forskellige muskelgrupper. Bolden er belagt med gummi, hvilket giver et sikkert greb under din træning. Den kompakte størrelse og hårdføre materialer gør denne medicinbold til et unikt træningsredskab. Den 4 kg medicinbold har en robust konstruktion og er derfor perfekt til professionel træning.

Toorx Medicinbold - 4 kg
4.5
Toorx Medicinbold - 4 kg
Toorx Medicinbold 4 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Toorx
EAN: 8029975993218
Varenummer (SKU): 5992300108386113 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Medicinbold – 4 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Medicinbold – 4 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Medicinbold – 4 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Medicinbold – 4 kg til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Medicinbold – 4 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975993218