Tilbud

Toorx Medicinbold – 6 kg

TOORX medicinbolden er et ideelt redskab til at træne og opbygge forskellige muskelgrupper. Den er dækket af gummi, som sikrer et sikkert greb under træning. Bolden er lavet af holdbart materiale, så den kan holde til daglig brug. En ideel løsning til alle, der ønsker at starte deres træningsrejse.

Toorx Medicinbold - 6 kg
4.5
Toorx Medicinbold 6 kg
4.5
Toorx Medicinbold - 6 kg
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Toorx
EAN: 8029975993232
Varenummer (SKU): 5992302020577050 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Medicinbold – 6 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Medicinbold – 6 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Medicinbold – 6 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Medicinbold – 6 kg til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Medicinbold – 6 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975993232