LMX. Opbevaringsstativ Til Medicinbolde (5 Stk)

Stativ fra LMX til opbevaring af medicinbolde eller slam balls. Det er udstyret med en stærk ramme af høj kvalitet, der er egnet til kommerciel brug. Stativ er forsynet med en pulverlakeret overflade, der giver ekstra styrke og modstandskraft mod skader og slitage. Plads til fem bolde. Ideel til professionelle fitnesscentre og private hjem. Få et stativ med optimal stabilitet og holdbarhed, så du kan opbevare dine medicinbolde eller slam balls sikkert.

LMX. Opbevaringsstativ Til Medicinbolde (5 Stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 5714434025892
Varenummer (SKU): 9036600402326975 Kategori:

LMX. Opbevaringsstativ Til Medicinbolde (5 Stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Opbevaringsstativ Til Medicinbolde (5 Stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Opbevaringsstativ Til Medicinbolde (5 Stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Opbevaringsstativ Til Medicinbolde (5 Stk) til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Opbevaringsstativ Til Medicinbolde (5 Stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434025892