LMX. Medicinbold Med Håndtag 6 kg

Ergonomisk designet håndtag, som gør det muligt for brugerne at få et godt og sikkert greb, når de træner. Ballen har en kapacitet på 6 kg, hvilket gør den særdeles velegnet til at træne forskellige styrke- og stabilitetsøvelser. Den er lavet i slidstærkt materiale, der sikrer en høj holdbarhed og lang levetid. Medicinbolden fra LMX er en af de mest populære træningsbolde, da den kan bruges til både udendørs og indendørs træning. Med sin ru overflade og 6 kg kapacitet kan den bruges i mange forskellige træningsformer og er det perfekte valg for alle der ønsker at kunne træne med korrekt og effektiv teknik.

LMX. Medicinbold Med Håndtag 6 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 7430436136128
Varenummer (SKU): 9036601564598034 Kategori:

LMX. Medicinbold Med Håndtag 6 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Medicinbold Med Håndtag 6 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Medicinbold Med Håndtag 6 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Medicinbold Med Håndtag 6 kg til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Medicinbold Med Håndtag 6 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7430436136128