LMX. Medicinbold 4 kg

LMX Medicinbold 4 kg er lavet af højkvalitets gummi med en ru overflade, der gør dem egnede til en række træningsformer, herunder holdtræning, funktionel træning, genoptræning og fysioterapi. Denne medicinbold har en vægt på 4 kg og fås også i tonen: Professional. Med LMX Medicinbold får du et effektivt træningsredskab, der er let at anvende og kan hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

LMX. Medicinbold 4 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 7430436035094
Varenummer (SKU): 9036601564598032 Kategori:

LMX. Medicinbold 4 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Medicinbold 4 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Medicinbold 4 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Medicinbold 4 kg til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Medicinbold 4 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7430436035094