Tilbud

ASG Medicinbold – 2 kg

Med ASG Medicinbold på 2 kg er du klar til en lang række af træningsøvelser, herunder især crossfit. Denne holdbare bold er fremstillet i højkvalitets, sprængsikkert gummi, og er blå og sort med glatte, uden søm og skarpe kanter. ASG Medicinbolden er perfekt til både professionel træning og leg og giver dig mulighed for at udforske nye træningsmetoder. Slip kreativiteten løs og nyd styrken og kontrollen med ASG Medicinbold.

DKK kr. 199,00
kr. 299,00
ASG Medicinbold - 2 kg
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ASGEAN: 5704796029096 Varenummer (SKU): 5992300865494624 Kategorier: ,

ASG Medicinbold – 2 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en ASG, ASG Medicinbold – 2 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe ASG Medicinbold – 2 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en ASG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

ASG Medicinbold – 2 kg til brug derhjemme

ASG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

ASG Medicinbold – 2 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5704796029096