Tilbud

Head Graphene XT Speed Rev Pro

Få voldområdet til at ryste med denne letvægts tennisketcher fra Head: Graphene XT Speed Rev Pro. Med sin hurtige ketcherføring og ekstra fart, er denne ketcher det perfekte valg til den ambitiøse spiller, der ønsker at give sine slag mere kraft. Med sin letvægts konstruktion vil du føle dig lettere, mens du bevæger dig rundt på banen, så du kan fokusere på at give de bedste slag hver gang. Få fuld kontrol over dit spil med denne tennisketcher fra Head.

DKK kr. 630,00
kr. 700,00
Head Graphene XT Speed Rev Pro
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726423967569 Varenummer (SKU): 8122401180867269 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene XT Speed Rev Pro

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene XT Speed Rev Pro vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene XT Speed Rev Pro fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene XT Speed Rev Pro til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene XT Speed Rev Pro har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726423967569