Tilbud

Head Graphene Touch Speed Pro

Head Graphene Touch Speed Pro tennisketcher er et perfekt valg for den øvede spiller som ønsker et lille ekstra fart i sine slag. Ketcheren er lavet med Head’s Graphene Touch teknologi, som giver en langt større smidighed og momentum i dine slag. Rammen på denne ketcher er aerodynamisk designet, hvilket gør at du får en lavere vindmotstand og dermed et hurtigere sving. Ketcheren er designet med en let balance, hvilket gør det lettere for dig at øge hastigheden og kontrollere slagene bedre. Graphene Touch Speed Pro tennisketcher giver dig mulighed for at udnytte dit fulde potentiale og spille et mere aggressivt og effektivt spil.

DKK kr. 810,00
kr. 900,00
Head Graphene Touch Speed Pro
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424449644 Varenummer (SKU): 8122400907987550 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene Touch Speed Pro

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene Touch Speed Pro vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene Touch Speed Pro fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene Touch Speed Pro til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene Touch Speed Pro har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424449644