Babolat Pure Drive Junior 25

Babolat Pure Drive Junior 25 2021 er den perfekte tennisketcher til børn i 9-10 års alderen. Denne ketcher har mange af de samme lækre teknologier og kvaliteter, som Babolats voksne ketchere i samme serie. Ketcheren kommer med et Forged Graphite-stel, som er designet til at give mere power og større kontrol. Det ydre er designet til at give ekstra komfort og støtte til armen, så du kan spille med optimal komfort. Ketcheren har også et strategisk komponent placering, så du får den bedste fordeling af vægt og styrke. Babolat Pure Drive Junior 25 2021 er den ideelle tennisketcher til børn, der ønsker at tage deres tennisspil til det næste niveau!

Babolat Pure Drive Junior 25
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Babolat
EAN: 3324921836416
Varenummer (SKU): 8122400001380471 Kategori:

Babolat Pure Drive Junior 25

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Pure Drive Junior 25 vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Pure Drive Junior 25 fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Pure Drive Junior 25 til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Pure Drive Junior 25 har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324921836416