Tilbud

Tecnifibre T-Fight 300 Isoflex

Den er udstyret med Tecnifibre Isoflex, som er en rigtig god kontrol- og powerfunktion. Dette sikrer et kontrolleret spil og en god power. Ketcherens balance, som er i hovedet, er rigtig god og er med til at give ekstra kontrol og power. Den har en unik teknologi, der gør den ekstremt følsom over for at spillerens slag. Ketcheren har også en ekstra power- og kontrol kam. Denne kam hjælper med at give mere kontrol og kraft til spillerens slag. Alt i alt er Tecnifibre T-Fight 300 Isoflex en rigtig god kontrolleret tennisketcher, der giver spilleren kontrol og power. Den kommer i et flot og stilfuldt design og har den nyeste teknologi. Den giver spilleren kontrol og power, og den har en unik teknologi der gør den ekstremt følsom over for at spillerens slag.

DKK kr. 1.420,00
kr. 1.999,00
Tecnifibre T-Fight 300 Isoflex
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TecnifibreEAN: 3490150202848 Varenummer (SKU): 8122400022396417 Kategori:

Tecnifibre T-Fight 300 Isoflex

Hvis du træner seriøst og har brug for en Tecnifibre, Tecnifibre T-Fight 300 Isoflex vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Tecnifibre T-Fight 300 Isoflex fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Tecnifibre, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Tecnifibre T-Fight 300 Isoflex til brug derhjemme

Tecnifibre er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Tecnifibre T-Fight 300 Isoflex har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3490150202848