Tilbud

Toorx Træringe (Tilkøb til Slyngetræner)

Disse Gymnastikringe fra Toorx er den perfekte tilføjelse til din TOORX Slyngetræner. De er lavet af bøgetræ og har justerbare nylonstropper, så du kan træne med din egen kropsvægt. Disse træringe fra Toorx er perfekte til at tage med på farten og giver dig mulighed for at udføre forskellige workouts. Med disse træringe kan du forbedre din styrke, udholdenhed og fleksibilitet.

DKK kr. 299,00
kr. 399,00
Toorx Træringe (Tilkøb til Slyngetræner)
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ToorxEAN: 8029975996349 Varenummer (SKU): 5992300875066217 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Træringe (Tilkøb til Slyngetræner)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Træringe (Tilkøb til Slyngetræner) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Træringe (Tilkøb til Slyngetræner) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Træringe (Tilkøb til Slyngetræner) til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Træringe (Tilkøb til Slyngetræner) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975996349