Tilbud

TRX C4 Slyngetræner

Her finder du den populære slyngetræner fra TRX i Pro udgaven. C4 udgaven er specielt beregnet til kommercielt brug og indeholder kun selve slyngetræneren og suspension anchor. Den klassiske TRX leveres med et solidt gummi og en høj kvalitet, der gør det muligt for professionelle at udnytte det fuldt ud.

TRX C4 Slyngetræner
4.5
TRX Commercial C4 slyngetræner
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TRX
EAN: 847585006559
Varenummer (SKU): 7105600194078335 Kategorier: , , ,

TRX C4 Slyngetræner

Hvis du træner seriøst og har brug for en TRX, TRX C4 Slyngetræner vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe TRX C4 Slyngetræner fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en TRX, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

TRX C4 Slyngetræner til brug derhjemme

TRX er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

TRX C4 Slyngetræner har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

TRX

EAN

847585006559