Tilbud

TRX Rip Trainer Basic Kit

TRX Rip Trainer Basic Kit giver dig mulighed for at udvikle dine konditions- og fitnessniveauer. Det leveres med stav, modstandselastik, safety strap og transporttaske. Det er udviklet af Pete Holeman, dobbelt US National Tae Kwon Do mester, og har til formål at udfordre din balance, core stabilitet og andre essentielle færdigheder. TRX Rip Trainer er det perfekte træningsredskab til professionelle og fitness entusiaster. Det er en uovertruffen måde at øge kondition og styrke på på den mest effektive måde.

TRX Rip Trainer Basic Kit
4.5
TRX Rip Trainer Basic Kit
4.5
TRX - Rip Trainer Kit
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TRX
EAN: 847585001455
Varenummer (SKU): 7105602088325583 Kategorier: ,

TRX Rip Trainer Basic Kit

Hvis du træner seriøst og har brug for en TRX, TRX Rip Trainer Basic Kit vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe TRX Rip Trainer Basic Kit fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en TRX, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

TRX Rip Trainer Basic Kit til brug derhjemme

TRX er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

TRX Rip Trainer Basic Kit har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

TRX

EAN

847585001455