TRX Rip Trainer Elastik – Light

Oplev den fleksible træning med TRX Rip Trainer Elastik – Light. Denne elastik leverer den perfekte modstand til at forbedre styrke og udholdenhed. Det er den ideelle elastik til at ramme dit personlige mål. Light: 5 kg modstand – Anbefales til seniorer og unge atleter under udvikling. Medium: 9 kg modstand – Standard elastikken til en bred vifte af træninger. Heavy: 12 kg modstand – Professionel modstand for at maksimere ydeevnen. Træn med TRX Rip Trainer Elastik – Light og få det optimale ud af din træning. Oplev forbedringer i din styrke og utholdenhet gennem denne ekspanderende elastik.

TRX Rip Trainer Elastik - Light
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TRX
EAN: 847585003022
Varenummer (SKU): 6275002045267932 Kategorier: ,

TRX Rip Trainer Elastik – Light

Hvis du træner seriøst og har brug for en TRX, TRX Rip Trainer Elastik – Light vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe TRX Rip Trainer Elastik – Light fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en TRX, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

TRX Rip Trainer Elastik – Light til brug derhjemme

TRX er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

TRX Rip Trainer Elastik – Light har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

TRX

EAN

847585003022