TRX X-Mount Ophæng Til Slyngetræner

Den originale TRX X-Mount Ophæng til Slyngetræner er designet til at give en sikker ophængning til 1-2 personer, så du og en træningspartner kan træne med en TRX Suspension Trainer. Ophænget er let at montere i loftet eller væggen og gør det muligt for dig og en træningspartner at træne effektivt og sikkert. TRX X-Mount Ophæng Til Slyngetræner er den perfekte træningsløsning af professionel kvalitet.

TRX X-Mount Ophæng Til Slyngetræner
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TRX
EAN: 5714434109516
Varenummer (SKU): 9036602048160325 Kategorier: ,

TRX X-Mount Ophæng Til Slyngetræner

Hvis du træner seriøst og har brug for en TRX, TRX X-Mount Ophæng Til Slyngetræner vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe TRX X-Mount Ophæng Til Slyngetræner fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en TRX, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

TRX X-Mount Ophæng Til Slyngetræner til brug derhjemme

TRX er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

TRX X-Mount Ophæng Til Slyngetræner har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

TRX

EAN

5714434109516