Tilbud

TRX Move Slyngetræner

TRX Move Slyngetræner er det perfekte valg for dig, der ønsker at træne effektivt, uanset hvor du er. Den klassiske TRX slyngetræner inkluderet i pakken er lavet af materialer af høj kvalitet og vil holde dine træningssessioner i mange år. Pakken indeholder også en opbevaringspose, en døranker, en suspension anchor, 6 digitale workouts som du nemt kan downloade, samt en træningsplakat med 2 simple workouts, som nemt kan hænges op på væggen. Med TRX Move Slyngetræner er det noldigt for dig at opnå professionelle træningsresultater derhjemme.

TRX Move Slyngetræner
TRX Move Slyngetræner
4.5
TRX - Suspension Trainer Move
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TRX
EAN: 847585009420
Varenummer (SKU): 7105600194120873 Kategorier: , , ,

TRX Move Slyngetræner

Hvis du træner seriøst og har brug for en TRX, TRX Move Slyngetræner vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe TRX Move Slyngetræner fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en TRX, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

TRX Move Slyngetræner til brug derhjemme

TRX er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

TRX Move Slyngetræner har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

TRX

EAN

847585009420