Tilbud

Head Extreme Team L

Gå ikke glip af Head Extreme Team L 2022 – den lette og manøvrevenlige tennisketcher, der leverer masser af spin og power! Med sin konstruktion af ultralette alu- og graphitekomponenter genererer den en kombination af lethed, præcision og kraft, der gør det muligt for spillere af alle niveauer at udnytte alle aspekter af deres spil. Med avancerede teknologier såsom Energy Frame og Spin Effect Technology giver den en optimal kontrol og støtte, så du kan pifte dit spil! Head Extreme Team L 2022 – den ultimative tennisketcher, der leverer det hele.

DKK kr. 1.010,00
kr. 1.599,00
Head Extreme Team L
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 724794483930 Varenummer (SKU): 8122401065398282 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Extreme Team L

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Extreme Team L vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Extreme Team L fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Extreme Team L til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Extreme Team L har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794483930