Tilbud

Head Graphene XT Radical MPA

Med Head Graphene XT Radical MPA-tennisketcheren får du et spil, der tilbyder stor kontrol, spinvenlighed og dynamisk respons. Ketcherens 295 gram tunge hoved og lettere hovelet balance giver dig en professionel og præcis følelse. Denne ketsjer vil tage dit spil til det næste niveau!

DKK kr. 630,00
kr. 700,00
Head Graphene XT Radical MPA
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424222186 Varenummer (SKU): 8122400551675208 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene XT Radical MPA

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene XT Radical MPA vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene XT Radical MPA fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene XT Radical MPA til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene XT Radical MPA har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424222186