Tilbud

Head Graphene 360+ Prestige MP

Head Graphene 360+ Prestige MP er det perfekte værktøj for tennisspilleren, der søger ekstraordinær kontrol og præcision. Med denne konstruktion får du en tennisketcher, der giver dig mulighed for uovertruffen præcision til hvert skud, og du vil opleve en utrolig god kontrol og touch. Med Head Graphene 360+ Prestige MP opnår du den perfekte kontrol, når du bevæger dig rundt på banen. Denne tennisketcher er professionelt udviklet og har et enestående design, som giver dig den optimale kontrol og styring til hver eneste træfferslag. Tag din spil til nye højder med Head Graphene 360+ Prestige MP!

DKK kr. 1.000,00
Head Graphene 360+ Prestige MP
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 724794235102 Varenummer (SKU): 8122400958383989 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene 360+ Prestige MP

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene 360+ Prestige MP vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene 360+ Prestige MP fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene 360+ Prestige MP til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene 360+ Prestige MP har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794235102