Tilbud

Head Graphene Touch Speed Adaptive

HEAD Graphene Touch Speed Adaptive giver dig et meget alsidigt tennisketcher med en vægt på kun 285 gram. Denne ketcher har masser af fart og kontrol, hvilket gør den perfekt til at bringe en professionel spiller til næste niveau. Denne ketcher har også det ekstra slagkraft, du har brug for med hovedlet design, der sikrer dig optimal kontrol.

Head Graphene Touch Speed Adaptive
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 726424450053
Varenummer (SKU): 8122400361769615 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene Touch Speed Adaptive

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene Touch Speed Adaptive vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene Touch Speed Adaptive fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene Touch Speed Adaptive til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene Touch Speed Adaptive har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424450053