Tilbud

Head Graphene Touch Instinct S

Head Graphene Touch Instinct S er en professionel tennisketcher, der henvender sig til den lettere øvede, motionisten og den øvede spiller, som ønsker den optimale power. Ketcheren er designet med Head Graphene Touch-teknologi og en hovedlet balance for at give optimal kontrol og fornemmelser. Med en vægt på 285g er denne ketcher ideel til både letøvede, motionister og erfarne spillere. Denne ketcher er det perfekte valg, når det kommer til at udvikle din teknik og dine færdigheder.

DKK kr. 500,00
kr. 1.499,00
Head Graphene Touch Instinct S
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424451494 Varenummer (SKU): 8122400662570787 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene Touch Instinct S

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene Touch Instinct S vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene Touch Instinct S fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene Touch Instinct S til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene Touch Instinct S har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424451494