Tilbud

TRX Kettlebell 6kg

Som vi alle kender fra TRX-slyngetraineren. Den gør det nemmere for dig at udføre træningsøvelserne og øge kvaliteten af dine træningssessioner. Kettlebellen er produceret med en robust konstruktion, der gør det muligt for dig at træne med styrke og kraft. Den er også let at flytte rundt med, da den kun vejer 6 kg og har flere greb, som gør det nemmere at holde fast i den. Med TRX Kettlebell 6kg får du en professionel kettlebell til en konkurrencedygtig pris.

TRX Kettlebell 6kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TRX
EAN: 817691019736
Varenummer (SKU): 7105602088507614 Kategorier: , , ,

TRX Kettlebell 6kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en TRX, TRX Kettlebell 6kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe TRX Kettlebell 6kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en TRX, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

TRX Kettlebell 6kg til brug derhjemme

TRX er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

TRX Kettlebell 6kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

TRX

EAN

817691019736