Tilbud

Titan Life Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk)

Titan Life vægtskive med håndtag 2,5 kg er et stærkt og holdbart stykke udstyr. Skiven er fremstillet i et kraftigt gummimateriale og er perfekt til alle former for træning, både med vægtstang og andet. Den ergonomiske håndtag giver dig godt greb og sikrer dig en sikker og effektiv træning. Med Titan Life vægtskiven får du et kvalitetsprodukt der holder til mange timers træning.

Titan Life Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000101470
Varenummer (SKU): 7105600194078364 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Titan Life Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, Titan Life Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Titan Life Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Titan Life Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk) til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Titan Life Vægtskive m. Håndtag 2,5kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Titan Fitness

EAN

5701000101470