Tilbud

Hammer Ferrum TX4 Homegym (m. 60kg vægte)

Hammer Ferrum TX4 Homegym giver dig mulighed for at få en professionel træning derhjemme. Med 60kg vægte, kan du udføre over 50 øvelser og justere stativ i 10 forskellige positioner. Stativ medfølger også en rygtræner bænk, så du kan træne på en sikker og god måde. Denne bænk med stativ er designet med kvalitet og sikkerhed i tankerne, så du kan få den bedst mulige træning hjemme.

Hammer Ferrum TX4 Homegym (m. 60kg vægte)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hammer
EAN: 4005251903601
Varenummer (SKU): 7105602088297365 Kategorier: , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Hammer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Hammer Ferrum TX4 Homegym (m. 60kg vægte)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Hammer, Hammer Ferrum TX4 Homegym (m. 60kg vægte) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Hammer Ferrum TX4 Homegym (m. 60kg vægte) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Hammer, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Hammer Ferrum TX4 Homegym (m. 60kg vægte) til brug derhjemme

Hammer er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Hammer Ferrum TX4 Homegym (m. 60kg vægte) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Hammer

EAN

4005251903601