Tilbud

Odin PRO Back Extension 86kg

Odin PRO Back Extension er et professionelt værktøj til rygtræning af høj kvalitet. Maskinen er designet til professionel brug og anbefales derfor til fitnesscentre, firma-motionsrum og foreningsfitness. Odin PRO Back Extension giver stabilitet og komfort under træningen og har et stilrent design, der giver dig den optimale træningsoplevelse. Maskinen er enkel at betjene og kan veje op til 86 kg. Odin PRO Back Extension giver dig mulighed for at træne din ryg og holde dig i topform.

Odin PRO Back Extension 86kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237009112
Varenummer (SKU): 7105600194078398 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin PRO Back Extension 86kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin PRO Back Extension 86kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin PRO Back Extension 86kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin PRO Back Extension 86kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin PRO Back Extension 86kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237009112