Tilbud

Odin PRO Row

Odin PRO Row er en professionel rygtræner, der er designet til brug i kommercielle fitnesscentre og andre motionsrum. Odin PRO Row ligner den klassiske Seated Row, og denne træningsmaskine kræver, at der monteres 50 mm OL-vægtskiver. Denne professionelle træningsmaskine gør det muligt for brugeren at øge styrken og modstanden, mens de stadig træner deres ryg og skuldermuskler. Odin PRO Row giver ikke kun en effektiv træning med maksimal komfort, men den er også i stand til at forbedre kropsholdningen og koordinationen.

Odin PRO Row
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237009433
Varenummer (SKU): 7105600194120972 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin PRO Row

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin PRO Row vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin PRO Row fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin PRO Row til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin PRO Row har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237009433